We organiseren de volgende typen van activiteiten: 

1. Activiteiten voor iedereen

Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten voor onze buurtbewoners. In de winter elke week en in de zomer 1 keer per 2 weken. De bijeenkomsten hebben als motto:"Uit"Wijk. De buurtbewoners gaan "Uit" in hun eigen Wijk.

Op de Agenda pagina treft u een kalender aan met de "Uit"Wijk-activiteiten voor de komende weken.  Vanaf begin oktober 2018 wordt de agenda gepubliceerd.

2. Themagroepen

Naast activiteiten voor iedereen worden er verschillende themagroepen opgezet bij Wijs met je Wijk in Veenendaal Noord-oost, waarvan deelnemers lid kunnen worden. We hebben momenteel de volgende clubs:

1. Wandelgroep met ongeveer 35 leden, die elek maandagochtend om 10.00 uur gaan wandelen vana wisselende locatie. Contactpersonen  zijn Ruud Sokolowski en Ben Schrader. Voor nadere informatie stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf oktober 2018 volgen er meer themagroepen.

3.Computerhulp aan huis

Tot slot gaan we we vanuit Wijs met je Wijk computerhulp aan huis aanbieden.Wij hebben ervaringsdeskundigen die bij u aan huis komen om computerproblemen op te lossen. Begin oktober 2018 komt hierover nadere informatie.