Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten voor onze buurtbewoners. In de winter elke week en in de zomer 1 keer per 2 weken. De bijeenkomsten hebben als motto:"Uit"Wijk. De buurtbewoners gaan "Uit" in hun eigen Wijk.

Op de Agenda pagina treft u een kalender aan met de "Uit"Wijk-activiteiten voor de komende weken. 

 

Naast activiteiten voor iedereen zijn er verschillende clubs actief bij Wijs met je Wijk in Petenbos. We hebben momenteel de volgende clubs:

1. Jeu de boulesclub met ongeveer 25 leden die bij mooi weer regelmatig spelen op de 2 banen aan de Bunzinglaan. Contactpersoon is Willy Kistenmaker

2. Wandelclub met ongeveer 20 leden, die elke maandagochtend in onze mooie omgeving gaan wandelen. Contactpersoon is Willem Meijering. Een weergave van de belevenissen van de wandelclub vind je hier. Voor wandelaars die niet zover willen wandelen (ca. 4 km) en in een langzamer tempo is er een tweede wandelclub met ca. 10 leden, die eveneens elke maandagmorgen wandelen. Contactpersoon is Jeannet van Barneveld.

3. Bridgeclub met ongeveer 15 leden, die bij de leden thuis bridgen. De speelmiddagen worden in onderling overleg afgesproken. Contactpersoon is Elly de Boer

4. Koffiedrinkclub van ca.10 leden, die elke maand bij elkaar thuis koffie drinken. Contactpersoon is Eefke Bonke

5. Biljartclub van ca. 10 leden, die elke maandagmiddag bij 1 lid thuis biljarten. Contactpersoon is Rijn van Dijk

6. Leesclub van ca. 10 leden, die regelmatig bij iemand thuis boeken bespreken. Contactpersoon is Nelly Tiland

7. Eetclub voor alleengaanden van ca. 5 leden, die regelmatig bij elkaar thuis eten. Contactpersoon is Ria Vos

8.Klaverjasclub van ca. 15 leden, die regelmatig bij elkaar thuis klaverjassen. Contactpersoon is Rijn van Dijk

 

Tot slot bieden we vanuit Wijs met je Wijk computerhulp aan huis. Wij hebben ervaringsdeskundigen die bij u aan huis komen om computerproblemen op te lossen.

 

Wilt u meer weten over de verschillende clubs of over de computerhulp aan huis mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..