Wijs met je wijk wordt financieel gesteund door de ondernemers die in onze wijk hun bedrijf, winkel of praktijk hebben.

Hieronder treft u van alle sponsoren, die onze uitnodigingen en nieuwsbrieven hebben mogelijk gemaakt, de logo's aan.

 

Vindt u het ook lastig om tussen al het aanbod uw perfecte vakantie te vinden? Ik help u er graag mee. Met ruim 20 jaar reis- en werkervaring gaan we samen op zoek om uw perfecte vakantie te vinden. U hoeft daar de deur niet voor uit want ik kom graag bij u langs, dit kan uiteraard ook in de avonduren want ik ben niet gebonden aan kantoortijden.

Mijn naam is Cindy Kroeze geboren in Amsterdam en al enige tijd woon ik in Veenendaal. Ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken en na bij diverse reisbureaus gewerkt te hebben ben ik sinds 5 jaar aangesloten bij Personal Touch Travel. Op deze manier kan ik persoonlijker advies geven en een betere invulling aan uw droomreis geven.

Knipstudio36 Wil jij het beste voor je haar? Een kapsel dat perfect bij jou past of een professionele kapster die jou persoonlijk advies kan geven? Zonder de prijs van een dure salon? Dan is Knipstudio 36 is dé plek voor jou.
 logo Jumbo  Meer dan 100% klanttevredenheid. Daar gaan we voor!
TMtweewielers Bij T&M Tweewielers bent u verzekerd van de beste service tegen de best mogelijke prijs. Wij doen reparaties aan alle merken fietsen.Ook verkopen wij nieuwe en tweedehandsfietsen van de meeste bekende merken. Kom eens langs bij ons in de winkel.

 MargoKlarenbeek Een massage is iets persoonlijks, daarom neem ik graag de tijd voor je. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij, zodat je echt tot rust kunt komen tijdens de massage. Mijn massages zjn voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud en zowel manenn als vrouwen.