De vrienden van Wijs met je Wijk zijn de buurtbewoners en overige particuliere mensen, die ons een warm hart toe dragen.

 

In mei 2014 werd tijdens een druk door wijkbewoners bezochte bijeenkomst met overgrote meerderheid van stemmen besloten tot de oprichting van onze Stichting Wijs met je Wijk. De gedachte hierachter was een meer formele status te bieden aan onze oorspronkelijk informele opzet van Wijs met je Wijk.

Inmiddels ontwikkelt de Stichting Wijs met je Wijk zich steeds professioneler en wil graag de binding met de deelnemende bewoners van de wijk Petenbos versterken. Daartoe is nu de mogelijkheid geboden om “Vriend van de Stichting Wijs met je Wijk” te worden. Voor vrienden van de Stichting wordt 2 keer per jaar een speciale bijeenkomst georganiseerd. Tijdens die bijeenkomsten zal het bestuur haar plannen toelichten en kunnen de aanwezige vrienden hun vragen stellen en eventueel voorstellen doen voor activiteiten of andere zaken. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en drankje

Wilt u ook “Vriend” van de Stichting worden dan kunt u zich aanmelden via de website en via e-mail. Wij vragen een geringe bijdrage voor het bekostigen van de uitgaven en hanteren een minimumbedrag van € 10,00 per jaar, maar meer mag natuurlijk ook.

Is “Vriend” van de Stichting Wijs met je Wijk worden iets voor U?

- Meld u dan aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze site

- Betaling graag naar bankrekening NL51 RABO 0191864943 t.n.v. Stichting Wijs met je Wijk.