Dames op de versiertoer

 Laat er vooral geen misverstand ontstaan naar aanleiding van de titel boven dit verslag.

Het ging op die bewuste donderdag 22 november 2018 om een bijeenkomst in de Westerkerk waarbij dertien dames (geen heer te bekennen!) zich creatief konden uitleven. Uitleven in het versieren van een fotolijst, een kaars, en/of het ontwerpen van een (kerst)kaart.versiertoer07
En het moet nog maar eens worden beklemtoond: ‘Wijs met je Wijk-West’ is een organisatie waarbij ook in dit geval een strakke (tweepersoons) leiding de boel keurig in het gareel hield.

Overigens was dat natuurlijk helemaal niet nodig, integendeel, de sfeer was, zoals normaal bij onze workshops, bijzonder gemoedelijk en het enthousiasme groot! De bij dit verslag geplaatste foto’s zijn er om een en ander te bewijzen en dus ook in die zin functioneel.
En het resultaat mocht er weer zijn. Bijna alle aanwezige dames kozen ervoor om alle drie genoemde versierobjecten onder handen te nemen.

versiertoer06

En het is maar goed dat er geen vakjury was uitgenodigd om een finaal oordeel te vellen over de vertoonde originaliteit en creativiteit, want die zou het danig moeilijk hebben gehad!

Opvallend was overigens dat veel deelnemers kozen voor het versieren van een fotolijst speciaal bedoeld voor hun kleinzoon of kleindochter.

Omdat het nabeleven van een creatieve bijeenkomst als de onderhavige nauwelijks met woord of tekst invoelbaar kan worden gemaakt, gaat dit verslag deze keer vergezeld van een paar extra foto’s. En . . . raakt u niet uitgekeken op al het fraais?
Klik dan op de startpagina links op de onderste groene knop met ‘fotogalerij’!

versiertoer03versiertoer05

 

Maar nog leuker is het wanneer u besluit bij ‘n volgende workshop persoonlijk aanwezig te zijn om na afloop van een gezellige middag met iets moois van eigen creatieve hand naar huis te gaan.....

 .

Dus: tot de volgende workshop onder leiding van Anneke Bakker en Thea van Vliet!