De feestelijke High Tea van woensdag 18 april 2018

 

Het was een simpele aankondiging in het voorjaarsprogramma: ‘woensdag 18 april: high tea!’. Maar de bijeenkomst, zo gewoontjes vermeld, vormde in werkelijkheid een onbetwist hoogtepunt aan het einde van het voorjaarsseizoen.

High tae 08 Kl

 Er bleek ‘s middags een groot aantal deelnemers aanwezig voor méér dan ‘n aangeklede thee. Eerder een ongemeen gezellig samenzijn met terug- en vooruitblikken en met veel dankbetuigingen voor de door een groot aantal vrijwilligers verrichte activiteiten. High tae 04 KlMaar natuurlijk vormde de overdadig gevulde, meterslange tafel met lekkernijen de echte trekpleister. Iedere aanwezige had zich duidelijk moeite gegeven vooraf zélf een hartig dan wel zoet gerecht te bereiden. En wat viel er al niet te kiezen? Er waren muffins, scones, tartelletjes, quiches, cup cakes, groenteballetjes, bladerdeegpakketjes, en andere hapjes die je fantasie te boven gaan. Kortom, een uitstalling van heerlijkheden waar geen eind aan leek te komen. Wat een demonstratie van gezamenlijke creativiteit! En vooral: hoe lekker dat het was! Maar ook aan de aankleding van de dis was de nodige zorg besteed.High tae 07 Kl 

High tae 10 Kl

Etagères ontbraken net zo min als – geheel in stijl – de gebloemde kopjes, schoteltjes en bordjes. Hoewel: de typisch Engelse zwarte thee met melk en suiker bleek (gelukkig?) afwezig.

High tae 06 Kl

 Roel leidde op charmante en gevatte wijze de bijeenkomst in terwijl Harry toelichting verstrekte bij het op handen zijnde zomerprogramma (zie daarvoor ook de te verschijnen Nieuwsbrief). En tenslotte werden allen die op een of andere wijze de afgelopen periode inspanningen hadden verricht bij talrijke gebeurtenissen en bijeenkomsten door Roel terecht in het zonnetje gezet. 

 

Rest hier nog vooral de dames van de activiteitencommissie te danken voor de feestelijke inrichting van de zaal en het tuincentrum ‘De Wildernis’ en Roelofsen bloemen voor de mooie bloemboeketten die de tafels sierden.