Onderstaand treft u interessante links aan. U activeert de link door te dubbelklikken op de omschrijving in de linker kolom. U komt dan rechtstreeks op de website van de betreffende organisatie.

SeniorWeb Doel van SeniorWeb is om ouderen vertrouwd te maken met pc/tablet en/of smartphone. Daarnaast biedt SeniorWeb hulp bij vragen. Dit kan via internet, via de telefoon of door hulp bij u thuis.

Vier het leven

Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. 

Veens-Welzijn

 

Veens - Welzijn geeft informtie en ondersteuning aan ouderen en mantelzorgers.

Vitras Vitras biedt thuiszorg, maatschappelijk werk, begeleiding en gerelateerde diensten in Veenendaal.
Goed voor elkaar 'Goed voor Elkaar in Veenendaal' organiseert, samen met vrijwilligers, ontmoetingen in de vorm van dagopvang, voor ouderen.
Tijdens de ontmoetingen kijken we waar uw interesses en kwaliteiten liggen om samen met u een passende dagopvang te organiseren.

Sportservice Veenendaal

 Sportservice Veenendaal biedt voor ouderen onder anderen Galm en Sportlessen aan. Galm is een sportprogramma speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder. In de sportlessen krijgt u op een leuke en gevarieerde manier allerlei vormen van sport aangeboden, zoals balsporten, tennis, badminton, bewegen op muziek en conditietraining.In de sportlessen traint u onder andere lenigheid, kracht, reactiesnelheid, uithoudingsvermogen en co√∂rdinatie. U kunt aan de lessen deelnemen op uw eigen niveau en er wordt op een veilige manier gesport. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten met een sportopleiding en een speciale bijscholing om Galmlessen te verzorgen.